Lamubed.......Meer dan slapen...

                                                                         Lamubed, handgemaakte HemelbeddenLekker slapen in een hemelbed

Bent u ook wel eens op reis geweest en heeft u misschien in een prachtig hemelbed geslapen?

En dacht u: in zo’n bed zou ik ook thuis ook wel willen slapen, maar hoe kom ik daaraan in Nederland? Wij van Lamubed hebben de oplossing!
Ik werd zelf betoverd en geïnspireerd door de Arabische designs en inrichtingen die ik ben tegengekomen op mijn reizen in Zanzibar en Afrika en de hotels waarin ik sliep, met prachtige hemelbedden in mooie decors.

De missie van Lamubed hemelbedden

Mijn missie is om iedereen die beleving te bieden van een Afrikaans hemelbed, met mijn persoonlijke verhaal, en je kunt er je eigen persoonlijke beleving en sfeer mee creëren in jou slaapkamer, dat is het leuke.
En tegelijkertijd ondersteun ik daar een klein timmerbedrijf die de bedden maakt in hun ontwikkeling en werkgelegenheid. Zo profiteren we beiden van ons succes!

Lamubed biedt puur authentieke , lokaal geproduceerde Afrikaanse hemelbedden aan.
Met een LAMUbed creëer je je eigen sfeer, zodat jou slaapkamer uniek en persoonlijk wordt
Lamubed….meer dan slapen!

Onderhoud

Kan gewoon worden afgenomen met vochtige doek. Constructie is eenvoudig en stevig.

Ondersteunende middenbalk is bijgeleverd. Bedden worden geleverd met standaard houten lattenbodem. U kunt natuurlijk ook een luxe-verstelbare lattenbodem of bijv Auping laten plaatsen (die leveren wij zelf niet)
Matrassen worden niet meegeleverd, dat is uw eigen persoonlijke keuze en bepaalt mede uw slaapcomfort (die leveren wij niet)
Wij kunnen het bed ook komen bezorgen en monteren voor u, voor geringe meerprijs.

Onze bedden

Natuurlijk hemelbed

Zwart hemelbed

Bruin hemelbed

Lamubed

Prachtige handgemaakte Lamu Hemelbedden, stijl Afrikaans met Arabische invloeden vanuit Zanzibar, Mombasa en Lamu. Uniek mooi houtsnijwerk.

Gratis nachtkastjes bij een Lamubed

Specificaties hemelbedden

Houtsoort: lokale hardhout.
Kleur: Koloniaal, natuurlijk, zwart en bruin. Past in vele interieurs en kleurstellingen qua sfeer en mogelijke aankleding.

De bedden zijn in 3 maten verkrijgbaar

  • 160 x 200 (€ 1450,-)
  • 180 x 200 (€ 1550,-)
  • 200×200 (€ 1650,-)

Contact

Maak een persoonlijke kijk-afspraak en laat u adviseren om te kiezen voor het bed waarin u later wegdroomt…Welk bed past bij u? Rene Oelers adviseert u graag. Telefoon 06 - 5574 6820